Bemutatkozás

Az üzlet


20121121106.jpg kicsi2005-ben nyílt meg Vác első kifejezetten kerékpárokat és a kerékpározáshoz kapcsolódó termékeket árusító boltja, a "DZ BIKE Kerékpárüzlet". Télen a hó szerelmeseinek sífelszereléssel, teljes körű javítással, kölcsönzéssel, és tanácsadással állunk rendelkezésre.

A hazai gyártók közül elsősorban a SCHWINN-CSEPEL termékeit árusítjuk, de foglalkozunk az ADRIA, CAPRIOLO, HAUSER, NEAUZER, MALI valamint DEMA, bizonyos típusaival is.

 

Fontosnak tartjuk a kerékpárok fajtánkénti megoszlását a választékon belül. A közép és magasabb kategóriájú MTB kerékpárokon kívül kiemelten foglalkozunk a felnőtt korosztály hétvégi, vagy akár professzionális túrázásához leginkább alkalmas "trekking" típusú kerékpárok értékesítésével. Ehhez a fent felsorolt gyártók tökéletes választékot biztosítanak. Tartunk még agyváltós, városi, hagyományos (Schwinn-Csepel Touring), és 12-16-24"-os gyermekkerékpárokat.

 

Talán a fenti felsorolásból is látszik, hogy az üzlet kizárólag jó minőségű kerékpárokat tart. Célunk nem az áruházi kategória minél nagyobb mennyiségű eladása, hanem a minél több magas színvonalon kiszolgált vásárló. Nincs jobb reklám, mint a sok megelégedett vevő.

 

Az üzlet további jellemzői:

professzionális szerviz (lásd külön menüpontban),

kártyás fizetés,

OTP és MKB SZÉP kártya elfogadóhely,

új kerékpárok igény szerinti átépítése,

parkolás autóval és kerékpárral egyaránt.

DZ Bike
Kerékpárszaküzlet és szerviz
Vác Galcsek utca 8-10 Telefon: 06-27/310-554
Vegye szakembertől, vigye szakemberhez
javítás, karbantartás, felújítás
alkatrészek, kiegészítők, tartozékok
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.